torsdag den 29. november 2012

VEDTÆGTER

§ 1
Klubbens navn er Vinterbadeklubben Anholt, stiftet 25.3.2008 med hjemsted på Anholt.

§ 2
Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning.

§ 3
Som medlem kan optages enhver m/k over 15 år.

§ 4
Ordinær generalforsamling holdes en gang årligt. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed og er beslutningsdygtig uanset de mødtes antal. Forslag, som ønskes behandlet, må være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

§ 5
Bestyrelsen består af seks medlemmer: Formand, kasserer, sekretær og tre bestyrelses-medlemmer. Bestyrelsens medlemmer vælges på skift for to sæsoner. Formand og kasserer vælges af generalforsamlingen. Efter sæsonafslutningen ultimo maj konstituerer den nye bestyrelse sig med og sekretær og to bestyrelsesmedlemmer.  På generalforsamlingen vælges to revisorer på skift for to regnskabsår ad gangen.

§ 6
Ekstraordinær generalforsamling kan holdes, når bestyrelsen måtte anse det for påkrævet, eller når mindst ½ delen af medlemmerne overfor formanden fremsætter skriftlig begæring derom. På ekstraordinære generalforsamlinger kan vedtægtsændringer ikke finde sted, og valg til bestyrelsen kan kun finde sted, såfremt to eller flere medlemmer er udtrådt af bestyrelsen.

§ 7
Meddelelser om tid og sted for generalforsamlingen sker ved opslag 14 dage før generalforsamlingen.

§ 8
Kontingentet fastsættes hvert år på den årlige generalforsamling.

§ 9
Regnskabsåret løber fra 1. august til 31. juli. Badesæsonen løber fra 1. september til 1. juni.

§ 10
Bestyrelsen kan – eksempelvis i form af en orienteringsfolder – udarbejde et regelsæt for medlemmernes opførsel i badeklubben. Medlemmerne har pligt til at rette sig herefter. Sker dette ikke, selv efter at bestyrelsen har afgivet en behørig skriftlig advarsel, kan bestyrelsen bortvise et medlem.

§ 11
Al badning og færden i klubhuset sker på medlemmernes eget ansvar. Børn under 15 år har adgang sammen med forældre på de af klubben på forhånd fastsatte datoer/ ugedage.

§ 12
Foreningens midler anvendes til foreningens bedste under ansvar for generalforsamlingen.

§ 13
Foreningen kan opløses på en lovligt indvarslet generalforsamling. Mindst halvdelen af de stemmeberettigede medlemmer skal være til stede, og ¾ af de fremmødte skal stemme for forslaget. Såfremt et tilstrækkeligt antal stemmeberettigede medlemmer ikke er tilstede, kan der indkaldes til en ny ekstraordinær generalforsamling. Denne ekstraordinære generalforsamling er beslutningsdygtig, uanset antallet af fremmødte stemmeberettigede medlemmer, og opløsning af foreningen kan ske når ¾ af de fremmødte stemmer for.

Den eventuelle formue og kassebeholdning ved opløsningen anvendes til almennyttige eller kulturelle formål på Anholt. Hvilke formål der skal støttes besluttes på generalforsamlingen.                                    


Carsten Brabrand, Poul Anker Boisen, Malene Pedersen maj 2010