torsdag den 29. november 2012

ORDENSREGLER

 Alle over 15 år kan blive medlem i Anholt Vinterbadeklub.
Det er en forudsætning for medlemskabet at klubbens færdselsregler overholdes.

Et medlemskab gælder en badesæson, koster 500 kr. pr person, og skal være betalt før saunaen kan benyttes. Medlemsgebyret indbetales på foreningens konto: 9343 4504265838. Nøgler til saunaen hænger i vintersæsonen ved saunaen, udenfor sæsonen opbevares de af formanden.
Badesæsonen starter 1. september og slutter 1. juni.
I sommerperioden er saunaen lukket og kan ikke benyttes af nogen.

I sæsonen er saunaen varm onsdage fra kl. 16-19 og søndage kl. 8-12.
Saunaen kan benyttes af alle medlemmer og medlemmers gæster som har indbetalt 50 kr. i saunaens pengekasse eller på foreningens konto. Gæster kan kun benytte saunaen ifølge med et medlem. Medlemmer er ansvarlige for deres egne gæster.

Søndage efter voksenbadningen kan medlemmers børn medbringes efter aftale og ved indbetaling af 20 kr. pr barn. Dette gælder også medlemmernes egne børn.

Saunaen kan lejes af medlemmer udenfor åbningstiderne for et startgebyr på 50 kr. samt betaling af strømforbrug (1.70 kr pr. kilowattime) og 50 kr. pr. gæst (20 kr. pr. barn, også medlemmernes egne børn). Når man ønsker at leje saunaen sendes mail til formand eller næstformand, som sender en bekræftelse og regler/priser for leje tilbage. Først når dette er sket, er aftalen indgået.
Herudover kan der laves særlige arrangementer for medlemmer såvel som ikke-medlemmer.

Ved tænding/slukning af sauna (udover den automatiske på åbningsdage) skal man følge vejledningen som hænger i saunaen. Før/efter hvert saunabesøg føres protokol over strømforbrug.

Det er frivilligt om man vil bade i havet, alternativt kan man benytte brusere i Sailorhouse.
Sørg for at medbringe mere end et håndklæde: Alle skal til stadighed sidde på et rent og tørt håndklæde i saunaen. Badetøj er frivilligt.
Der drikkes ikke øl eller spiritus i saunaen, ligesom den er røgfri.
Husk at spørge de andre i saunaen før du hælder vand (kun ferskvand!) på ovnen.

Bad aldrig alene, og vær opmærksom på øvrige badende når de er i vandet. Benyt aldrig saunaen alene. Badning og benyttelse af saunaen er på eget ansvar.
Max. antal personer i saunaen er 10.


Medlemmer er, i den grad de har mulighed for det, forpligtigede til at yde en frivillig indsats ved rengøring, vedligehold, arrangementer m.m.

Reglementet tages op til revurdering på vinterbadeklubbens årlige generalforsamling.