mandag den 5. juni 2017

Kære nye medlem

Velkommen til Anholt Vinterbadeklub. Vi håber, at du får stor glæde af dit medlemskab. Vinterbadeklubben er en lille forening der fungerer ved at medlemmerne tager gensidigt ansvar for sikkerhed og drift.  Klubben har således nogle regler, som vi vil bede dig sætte dig ind i og overholde:

Medlemskabet betales årligt i august ved at sætte 500 kr ind på konto: 6620 2332995
Enhver som er fyldt 15 år kan blive medlem.

Når du er medlem kan du benytte saunaen i åbningstiderne: Onsdag kl. 16-20 og søndag kl. 7.30-12, samt når der er ekstra åbent i ferier. Indenfor disse medlemstider kan du medbringe gæster for 50 kr pr gæst. Børn (under 15) er velkomne den sidste time om søndagen, samt ved andre lejligheder der annonceres på hjemmesiden. De betaler 20 kr pr barn. Gæster skal altid være sammen med et medlem i saunaen, og dette medlem er ansvarlig for at de kender og overholder klubbens regler. Som medlem har du også mulighed for at leje saunaen til private formål

Når du som den første ankommer til saunaen (du ved du er den første, hvis gulvet er tørt) skal du feje gulvet og skifte vandet i den sorte spand vi bruger til at skylle sand af fødderne. Spanden sætter du udenfor lige ved døren. Hvis træspanden med FERSKVAND til at hælde på saunaen er tom, skal denne også fyldes. Der må selvsagt aldrig hældes saltvand på ovnen.

Når du bruger saunaen skal du sidde på et håndklæde. Det er op til dig, om du vil benytte badetøj. Du skal være indstillet på at nøgenhed er en selvfølge i badeklubben. Alkohol og rygning er ikke tilladt i saunaen. Du bader selvsagt på egen risiko hvad enten du bader sammen med andre eller alene. Du kan bruge æteriske olier i saunaen, hvis de andre der er til stede godkender det.

I badesæsonen (ca. oktober-maj – afhænger af vejret og trafikken i havnen) skiftes medlemmerne til at gøre rent i saunaen, så den altid er indbydende.  Dette er alles ansvar. Der bliver hængt en liste op i saunaen, hvor man skriver sig på månedsvis. Rengøring omfatter afvaskning med ferskvand og siden sæbespåner på alle træflader. Afvaskning af fedt på døre og vinduer. Det er godt at være to om opgaven, og I skal selv medbringe klude, sæbe, spand, vinduesskraber og varmt vand.

Når du forlader saunaen som den sidste (også selvom du tror der kommer flere senere) skal du lukke ventilationshullet, tage den sorte spand ind og sætte den foran saunadøren, så den ikke kan blæse op. Hvis du har haft gæster med skal du huske at betale i den grønne pengekasse og så skal døren låses og nøglen hænges på plads.

Når du ønsker at leje saunaen, skal du lave en aftale med et af bestyrelsesmedlemmerne (telefonnumre herunder) om at saunaen tændes på et aftalt tidspunkt. Det er kun bestyrelsesmedlemmer der må betjene styringen! Dette er for at undgå at der går kludder i den forhåndsindstillede timer. At leje saunaen koster 100 kr i opstart og 50 kr pr gæst der ikke er medlem. Lejer man saunaen til en større gruppe gæster skal den gøres ren efterfølgende (feje, ferske af og vaske af med sæbespåner). Dette skal gøres inden næste saunaåbning. Som lejer kan du på eget initiativ sende besked rundt til de andre medlemmer, om at de kan bruge saunaens eftervarme, når du og dine gæster har forladt saunaen.


Bestyrelsesmedlemmer:
Kasserer Birgitte Jeppesen tlf: 61397693
Formand Malene Pedersen tlf: 29902071
Berit Vandbæk tlf: 86319113
Kurt Rasmussen tlf: 86319216
Lotte Abildstrøm

Poul Anker Boisen tlf: 20965022